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Tax PoLicy DIVISION
DAWN CASH, DIRECTOR

May 19, 2010

RE: LR-10-022; Sales Tax Inquiry
Dear |

I am writing this letter in response to your request regarding the sales transaction described in
your letter. Set forth verbatim are the facts presented along with the question posed and the
response thereto.

Facts:

My name is and I am the Branch Manager fot in

I have a customer in that is engaged in the business of selling equipment
and supplies to the US Government. He recently had the opportunity to bid on a piece of
equipment that was to be sold to the y T Since I am in

the area of , I was given the opportunity, along with several other companies, to bid on
the machine. I won low bid and proceeded to order the unit.

When the unit arrived, we performed an inspection on it, and delivered it to the in
. We invoiced our customer who in turn invoiced his customer
. At no time did our customer in take possession of the unit. It
was delivered to -on his behalf by our company.
Question:

Is this a taxable sale? If not, what supporting documentation could be provided to me to attach
my sale? '

Response:

Unless otherwise exempted, the sale of the machine in question to your customer in is
subject to Oklahoma Sales Tax. If your customer is and claims an exemption as a
reseller, Oklahoma will recognize the described transaction as an exempt sale for resale.
Regarding this transaction, should obtain an exemption
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certificate listing the customer’s resale number issued by its home state with written
confirmation that it is in the business of reselling the items being purchased, and that the items
being purchased are for resale. The certificate should be signed by a person authorized to bind
the , customer. The certification may be made in the manner set forth in paragraph (1)
of Oklahoma Administrative Code 710:65-13-200, a copy of which is enclosed. See also OAC
710:65-7-8.

This response applies only to the circumstances discussed in your written request of January 14,
2010. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(¢), this Letter ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and there has been no change in applicable law.

Sincerely,

OKLAHOMA TAX COMMISSION

I

Marc Morrison
Tax Policy Analyst




