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September 19, 2005

o

Re: Our File Number LR-05-143; Manufacturer’s Sales Tax Exemption Start Date

Dear -

This is in response to your inquiry concerning whether a transfer of manufacturing
equipment can be made to a company on a date that precedes the effective date of that
company’s Manufacturer’s Sales Exemption Permit.

The Manufacturer’s Sales Exemption Permit can only be used for purchases on or after
the effective date shown on the Permit. Any purchases made prior to that date may not be made
exempt from sales tax pursuant to that Permit.

This response applies only to the circumstances set out in your request of August 18,
2005. Pursuant to Commission Rule 710:1-3-73(e), this Letter Ruling may be generally relied
upon only by the entity to whom it is issued, assuming that all pertinent facts have been
accurately and completely stated, and that there has been no change in applicable law.

If I can be of further assistance, please feel free to contact me.

Sincerely,
OKLAHOMA TAX COMMISSION

DR

Michael G. Pillow
Tax Policy Analyst
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